Super Senior Bootcamp

Bevægelse er vigtigt hele livet igennem! Men når vi når 60 år+, kan det være ekstra givende for funktionaliteten at holde kroppen ved lige. Derfor tilbyder jeg en bootcamp for jer på 60 år+ hvor bevægelse, sammenhold og funktionalitet er omdrejningspunktet.

Ofte rammes vi af begrænsninger såsom gigt, led problemer, balancen bliver dårligere og hjerte/kar-problemer. Derfor vil træningen være med henblik på at styrke kroppen, venligeholde og/eller forebygge mod ovenstående begrænsinger.  

Men det er ikke kun kroppen som skal være i fokus – den mentale velvære er også vigtig at få prioriteret. Derfor vil træningen være blandet med mindfulness og pilatesøvelser.

Bootcampen vil bestå af 2 ugentlige trænger i Smiley Fitness, tirsdag og torsdag formiddag, i 8 uger. Derudover vil din udvikling fra start til slut blive holdt øje med, ved en InBody-scan ved den 1. træning og 16. træning.

Der er begrænsede pladser, så vil du være blandt de første til at høre nærmere, så snart den næste Super Senior Bootcamp er klar, så tilføj dine informationer i kontaktformularen herunder. Så får du besked, så snart den bliver offentliggjort.