Velkommen hos Anatomié by Holsted

Jeg hedder Camilla Holsted og har en kæmpe passion for at hjælpe andre, med at opnå en varig livsstilsændring. Jeg hjælper både klienter med vaneændringer og vægttab samt kvinder som ønsker en stærkere krop og gerne vil lære at bruge den med fuld funktionalitet. 

De fleste af mine klienter kæmper med madstress, rigide madregler og utallige fiaskoer fra mislykkede slankekure. Når de kommer til mig, er det tid til at prøve noget andet. Jeg hjælper også kvinder med at blive stærkere og mere komfortabel  i egen krop. Jeg oplever ofte at kvinder er nervøse for at træne af frygt for at, komme til at ligne et muskelbundt. Sådan hænger det heldigvis ikke sammen, for det ville kræve ret intensiv træning.

Forstyrret forhold til mad

Jeg har erfaring med et forstyrret forhold til mad. For gennem en stor del af mine teenageår, har jeg lidt af anoreksi og bulimi, hvor bla. restriktive madregler,  yoyo-vægt, madstress og et “on-going” forsøg på at være på slankekur, fik dikteret mit liv. Men jeg ved fra egen erfaring, at det egentligt ikke handler om mad.

Maden bliver et symptom på, at noget indeni os er svært eller gør ondt. Derfor bliver mad en strategi for at slippe for at mærke de ubehagelige følelser. Det er netop roden til de svære følelser / smerten, som man er nødt til at blive bevidst om, for at kunne ændre ens spisemønster. 

At være en stærk kvinde

Jeg har også erfaring med at føle sig stærk i egen krop. Jeg har heldigvis lært at elske min krop og jeg elsker den især, når jeg kunne bruge den og mærke dens styrke. Jeg har været kunstskøjteløber i mange år, løbet OCR-løb og har trænet min krop op efter 2 graviditeter. Jeg elsker at træne mig op til noget og elsker at mærke min krops styrke. Lige præcis dette, har været med til at give mig en masse indre styrke og mental velvære – og det vil jeg videregive til mine klienter. 

Jeg er uddannet i klassisk matwork pilates fra PilatesCph samt er EREPS certificeret personlig træner og kostvejleder fra Fitness Institute. Endvidere har jeg uddannet mig som VaneCoach v/ Morten Eløse og er igang med uddanne mig som Madmentor v/ Marie Steenberger. 

Personlig træner og coach i Hillerød

Jeg er født i 1994 og er mor til 2 skønne møgunger på 5 og 2 år, som virkelig har bidraget til, at jeg har kunne “connecte” med min indre sårbarhed. De har ikke bare lært mig vigtigheden af at vise sin sårbarhed og omsorg udadtil, men især vigtigheden af, at kunne vise det til mig selv.  

Jeg bor jeg i Hillerød, Nordsjælland og har en stor interesse i calisthenics-træning (egen kropsvægtstræning) og vægtløftningstræning, når jeg træner selv.

Inden man bliver klient hos mig, er det en god idé at have gjort sig nogle overvejelser omkring det at komme i kontakt med sine følelser, krop og sind. Vi arbejder nemlig med vaner, spisemønstre og tager ét skridt af gangen. 

Du tager ét skridt af gangen – sammen med mig, din livsstils coach

IMG 5689 scaled | Anatomie by Holsted - Personlig træner

Min mission er at hjælpe mennesker hen mod en mere smertefri hverdag, hvor de opnår en stærk og mobil ryg og krop, en bedre kropsholdning og en øget kropsbevidsthed.

Hos Anatomié by Holsted får du redskaberne til at opnå dine mål samt få et sundt og afslappet forhold til mad og krop – og  dermed opnå en øget livskvalitet! 

Mit evige motto er ”It’s not about how you look, it’s about how you see”