Historien bag Anatomié by Holsted

Hele idéen om at starte Anatomié by Holsted, startede under min 2. graviditet, da jeg tidligt i forløbet fik konstateret bækkenløsning. Jeg havde smerter når jeg gik eller stod op og forsøgte mig derfor med gravid-yoga. Ikke et ondt ord om yoga, men jeg kunne mærke, at det ikke gav mig den øgede styrke i kroppen og stabilitet i bækkenet, som jeg havde behov for. Derfor vendte jeg blikket mod pilates, som jeg startede op på, efter fødslen. Efter jeg havde født, opdagede jeg også, at jeg havde rectus diastese (delte mavemuskler) som jeg skulle have styr på. 

Derudover så begyndte jeg også at styrketræne ca. 6 mdr. efter fødsel, som tilsammen resulterede i at jeg fik en fornyet og stærk krop.  

Passionen bag

Min passion for sundhedsbranchen går langt tilbage, til mine teenageår som kunstskøjteløber og dertil mange timers fitnesstræning, hvor det har været enormt vigtigt med en stærk og mobil rygsøjle såvel som krop.

Dog, var der også en bagside af medaljen – som også er en stor del af min motivation for at hjælpe andre til ”leve sundt”- er at jeg udviklede en spiseforstyrrelse under min tid som kunstskøjteløber. Fra jeg 13-19 år, led jeg af skiftevis bulimi og anoreksi og har levet med et enormt kropshad og i en forvirring af kropsidealer og hvad det vil sige at være sund. 

Derfor betyder det meget for mig, at være med til at hjælpe folk til en bedre kropsbevidsthed, et afslappet forhold til mad og krop samt en øget livskvalitet med færre smerter og en stærk krop!

Pilates har en fantastisk rehabiliterende effekt ved skader, under graviditet og efter en fødsel. Det er også med til at gøre kroppen modstandsdygtig overfor hverdagens gøremål og strabadser. Læs mere om pilates hos mig her

Derudover har fitness og styrketræning, stort set altid været en del af mit liv og har man ikke kun et mål om at blive øge muskelmasse, tabe sig eller leve sundere, så er styrketræning også med til, ikke bare at gøre kroppen stærk, men også til at styrke knoglerne. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at dét skal jeg være med til at give videre til andre! Læs mere om kostvejledning her eller personlig træning her.

Motivation!

Jeg har selv, on/off gennem mit liv, manglet motivation til både det at dyrke motion men også at leve sundt. NU har jeg endelig fundet min indre motivation! Gennem styrketræning, pilates og OCR-løb samt “slut med forbudt”- tankegangen har jeg:

  • Sluttet fred min krop
  • Ingen madstress – heller ikke i julen eller til fødselsdage mv.
  • Opdaget hvor mange fordele det giver kroppen at være fysisk aktiv 
  • Fundet nogle sportsaktiviteter som gør, at jeg glæder mig til at skulle til træning  

Jeg har startet Anatomié by Holsted, fordi jeg synes det er ligeså fedt at se resultater hos andre, som det er hos mig selv. Det er vigtigt at sætte sig nogle mål i livet, men ofte skal vi bruge hjælp eller motivation fra andre, til at opnå dem – og her kommer jeg ind i billedet!

IMG 5689 | Anatomie by Holsted - Personlig træner